Leírás
Növényi alternatíva a tojás helyett.
A legtöbb tojást igénylő recept összetevőjeként használható, mint például rántotta, francia omlett, burgonya omlett, rántott. A rántotta elkészítése: 20 g port keverjünk össze 55 ml vízzel. Ügyeljen arra, hogy a keverék homogén legyen, és ne legyen csomós. Öntse a keveréket egy nagyon mély serpenyőbe, melegítse olajjal, hogy megakadályozza a ragadást; amikor az alja megsült kezdje el enyhén keverni a keveréket anélkül, hogy nagy erőt alkalmazna. Kevesebb, mint egy perc alatt elkészül.
Összetevők: csicseriborsó liszt*, kukoricakeményítő*, borsófehérje*, himalájai fekete só, kurkuma*, fokhagyma*, só.
*Ökológiai termesztésből.
A termék olyan létesítményben készült, ahol mogyorót, szóját és szezámot is feldolgoznak!
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1354 kJ/321 kcal; Zsír: 4,2g; amelyben telített zsírsavak: 1,3g; Szénhidrát: 52,4g; amelyből cukrok: 1,7g; Rost: 10,7g; Fehérje: 13,1g; Só: 2g
Értékelések
Még nincsenek értékelések.