Leírás
Amellett, hogy hihetetlenül ízletes, a krém egyedisége a négy összetevőből álló innovatív receptúrában rejlik. A természetes prebiotikus rost, az inulin számos pozitív hatással van a szervezetre. Elősegíti a jótékony baktériumok fejlődését, javítja a lipidanyagcserét, támogatja a vércukorszint szabályozását. Sőt, a rostok elősegítik a kalcium felszívódását a szervezetben.
Összetevők: bio mogyoróvaj (50%), bio agave inulin, bio nádcukor, bio kakaópor (6%).
Nyomokban mandulát, mogyoró és egyéb diófélék tartalmazhat. Felbontás után hűtőben tartandó.
Átlagos tápérték 100g termékben:
energia: 2335kJ/560 kcal; zsír: 35,2g; ebből telített zsírsavak: 3,7g; szénhidrát: 52,9g ebből cukor: 17,9g; fehérje: 6,6g; rost: 13,6g só: 0,01g
Értékelések
Még nincsenek értékelések.