Leírás
A fenntartható halászat emellett nagyon magas halminőséget is garantál. A hering minősége azonban a víz minőségétől és a feldolgozás módjától is függ. A hering az Északkelet-Atlanti-óceánból (Celtic-tenger) származik, ahol a Golf-áramlat biztosítja a víz folyamatos keveredését.
Összetevők: heringfilé (Clupea harengus) (60%), mustár* (14%) (víz, mustármag*, alkoholos ecet*, tengeri só, fűszerek*, gyógynövények*), víz, napraforgóolaj*, nyers nádcukor*, alkoholos ecet*, méz*, fűszerek*, tengeri só, sűrítőanyag: guargumi*; kaporlevél* (0,8%).
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó mezőgazdasági összetevők (27,7%) – EU mezőgazdaság.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 730 kJ / 176 kcal
Zsír: 12,4 g – ebből telített zsírsavak: 1,5 g
Szénhidrát: 3,0 g – ebből cukrok: 3,0 g
Fehérje: 12,4 g
Élelmi rost: 1,2 g
Só: 1,4 g

