Leírás
A paradicsomokat júliusban, augusztusban és szeptemberben szüretelik, és feldolgozzák, hogy megőrizzék ízüket, illatukat és tápanyagtartalmukat. A paradicsomokat megmossák, válogatják, hámozzák és felkockázzák a következő lépéshez.
Bazsalikomot és paradicsompürét adnak hozzá, majd a terméket magas hőmérsékletre hevítik, üvegbe töltik és pasztörizálják, hogy garantálják annak stabilitását az idő múlásával. Az Alce Nero bio paradicsompüré bazsalikommal adalékanyagoktól mentes.
Összetevők
Paradicsom kockák* (74%), paradicsom félkoncentrátum* (24,5%), bazsalikom* (1%), só. *Bio.
Átlagos tápérték 100 grammonként
Energia:
126 kJ/30 kcal
Zsír:
0,2 g
Amelyből telített zsírok:
0 g
Szénhidrát:
4,9 g
Amelyből cukrok:
4,6 g
Rost:
1,3 g
Fehérje:
1,6 g
Só: 0,5g